SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Fältrittklubb
årsmöte 2023
2023-01-15 13:05
 
2023-01-13 09:58

Till er som besöker Helsingborgs Fältrittklubb med eller utan häst .

Då det förkommer konstaterad kvarka i Helsingborgs kommun. Vi vill uppmana er att vara försiktiga. Byta kläder, skor, tvätta händerna. När ni kommer till anläggningen kommer det att finnas baljor med Virkon. Sätt ner era fötter i dessa innan ni går in på anläggningen.

 

Har ni haft en häst eller varit uppstallad i ett stall med förkylningssymtom så skall ni inte komma in på anläggningen med er häst.  

WE TRÄNING VID HFRK 29 JANUARI 2023
2023-01-09 16:40

WE TRÄNING VID HFRK 29 JANUARI 2023

Tid 10.00-12.00

Pris 260 kr/  elev måste vara minst 3 ekipage per timme

Anmälan görs via messenger till Bitte Ekman

Betalning sker på plats

Sista datum att anmäla är 23 Januari-23

 

Presentation av Margareta Sjödin

 

Första gången jag stötte på Working equitation var för 8 år när jag var domarsekreterare åt en dressyrdomare som även höll på med WE och han tyckte vi skulle prova på det. Jag och dottern åkte till en WE träning och tyckte det var jättekul och därefter började vi rida WE och bygga hinder hemma. Från början var det mest dottern som tränade och tävlade, men när jag fick hörapparater började jag också kunna träna för tränare. 

Jag har själv tävlat riksmästerskapen i medelsvår WE klass med mitt halvblod och har även ett kallblod på msv nivå.Tyvärr har jag inte kunnat tävla så ofta för min klubb har varit den föreningen i Skåne som anordnat mest WE tävlingar och då har jag haft rollen som tävlingsledare. 

För fyra år sedan gick jag första banbyggnadskursen i WE. 

Det är ont om WE-tränare i Skåne, så jag tränar själv främst dressyr 1-2 ggr i veckan, men försöker åka när det är gästtränare här i Skåne. 

Jag håller regelbundet WE lektioner på hästhagen RF och har tidigare även tränat elever på Trolleholm men min dressyrtränare bytt dag och då kunde jag inte lägre träna eleverna där. 

Arbetar idag som speciallärare på ett högstadium och har snart arbetat 30 år som MA/NO lärare. 

Bor på gård i Svalöv och har 5 hästar, varav två är ridbara och tre är unghästar av rasen Lusitano. 

Klubbkläder
2022-09-12 12:10

Nu är vår nya webbshop för klubbkläder klar 
ni hittar den på https://hfrk.voky.com/ eller under klubbkläder uppe i menyn.

 
Våra Samarbetspartners