SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Fältrittklubb
årsmöte 2023
2023-01-15 13:05
 
2023-01-13 09:58

Till er som besöker Helsingborgs Fältrittklubb med eller utan häst .

Då det förkommer konstaterad kvarka i Helsingborgs kommun. Vi vill uppmana er att vara försiktiga. Byta kläder, skor, tvätta händerna. När ni kommer till anläggningen kommer det att finnas baljor med Virkon. Sätt ner era fötter i dessa innan ni går in på anläggningen.

 

Har ni haft en häst eller varit uppstallad i ett stall med förkylningssymtom så skall ni inte komma in på anläggningen med er häst.  

Klubbkläder
2022-09-12 12:10

Nu är vår nya webbshop för klubbkläder klar 
ni hittar den på https://hfrk.voky.com/ eller under klubbkläder uppe i menyn.

Nu startar FONDEN för Våren 2023
2022-08-07 11:30

Vi kommer till ridskolan för att vi älskar hästar. Men vardagen utanför stallet ser olika ut för oss alla och det kan ibland vara svårt att ha råd med ridavgiften. Skriv ut Med FONDEN ökar vi möjligheterna för barn som lever i konsekvenserna av en svag familjeekonomi att börja, eller fortsätta, att rida. Stödet riktas till barn upp till 18 år och innebär att rid- eller lägeravgiften reduceras till hälften. Under 2021 genomförde Skånes Ridsportförbund Pilotprojektet FONDEN tillsammans med fem ridskolor i Skåne. Med fortsatt stöd av Carl Jönssons understödsstiftelser utvecklar och utvidgas nu FONDEN och vi hoppas att fler föreningar vill ansluta

 

Hur ansöker jag

 

Ansökan

 
Våra Samarbetspartners