SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Fältrittklubb
Välkommen i klubben!
Nybörjare, elitryttare eller du behöver inte ens vara ryttare eller hästägare. Har du bara intresse för vår verksamhet är du hjärtligt välkommen i Helsingborgs Fältrittklubb! För att delta i ridskoleverksamheten på Helsingborgs Fältrittklubb måste du vara medlem HFRK.

Helsingborgs Fältrittklubb använder affärssystemet Hippocrates Academy och fakturerar medlemsavgiften genom Hippocrates. Du som rider på ridskolan får även an faktura angående terminsavgift vid varje terminstart.

Önskar du inte förlänga ditt medlemskap kontaktar du oss.

 

Frågor gällande medlemskap: kansliet@hfrk.nu 
Frågor gällande övriga avgifter för ridskolan: kontoret@helsingborgsridskola.se 

 

Medlemsavgifter 2023:
Senior: 550kr
Junior t.o.m. 18 år: 375kr

 

Du som redan är medlem i klubben får automatiskt en faktura, vill du inte längre vara medlem i HFRK kontaktar du oss på mejlen ovan.

Du tas då bort ur våra register och fakturan makuleras. 

För att bli ny medlem/förnya medlemskap i Helsingborgs Fältrittklubb ska du gå till inloggningssidan i Hippocrates. Där skapar du ett konto (viktigt att du är myndig, annars behöver kontohavaren vara målsman och därefter lägger man till barnet under familj). Medlemsavgiften faktureras via Hippocrates till den mail du kopplat till ditt konto.

 

Du som skapat ett konto / har ett konto sedan tidigare i Hippocrates men som INTE var medlem föregående år, kan logga in och kryssa i ”föreningsmedlem” – så faktureras du din medlemsavgift för året. För att alla uppgifter ska stämma i föreningsregistret är det viktigt att inga fält lämnas tomma. 
Vill du som målsman vara medlem är det viktigt att du bockar i rutan som heter ”föreningsmedlem” och sedan sätter ditt barn som föreningsmedlem när du lagt till hen under familj.

 

 

 
Våra Samarbetspartners