SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Fältrittklubb
Candelius M SWB (Candy)

 

Valack född 2005

e. Crelido (160 hopp) - Ramiro Z (160 hopp) - Jasper (160 hopp)

 

Stambok: Swedish Warmblood (SWB)

 

Candy flyttade till oss 2014. Han är köpt av uppfödaren Fredrik och Bengt Malm. Har tidigare tävlat 130 hoppning. Candy är en väldigt trygg och säker läromästare på hopplektionerna. Har under sina år hos oss aldrig stannat på ett hinder och med lite tålamod går han fint även i dressyren. Han är ofta med och tävlar med våra elever. Candy är också väldigt rar i stallet. 

 
Citrus H

 

Valack född 2008

e. Heartbeat (150 hopp) - Hofnar

 

Stambok: Danish Warmblood (DWB)

 

Citrus flyttade till oss våren 2021. Han är uppfödd av Tove Horsager i Danmark. Har tidigare tävlat 140 hoppning. Citrus är en pigg, välutbildad och mycket trevlig häst i både hoppningen och dressyren. Citrus är väldigt snäll i stallet och att sköta om.

 
Decco SWB
 
Valack född 2006
e. Cuper (140 hopp) - Electro (160 hopp) - Bamtung (130 hopp)
 

Stambok: Swedish Warmblood (SWB)

 
Decco flyttade till oss våren 2019. Han är köpt av familjen Sånesson och uppfödd av Margareta Carlsson. Har tidigare tävlat 135 hoppning. Decco är en pigg och framåt häst som går fint i både hoppningen och dressyren. Han är ofta med och tävlar med våra elever. Decco trivs bäst med att göras iordning på skötselplats. 
Elina S
 
Sto född 2009
e.Contact v/d Heffinck (160 hopp) - Quite Easy (160 hopp) - Corland (160 hopp)
 
Stambok: Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN)
 
Elina flyttade till oss vintern 2020. Hon är uppfödd av familjen Van Straten i Holland. Har tidigare tävlat 120 hoppning. Elina är en väldigt omtyckt, välskolad och synpatisk häst både i hoppningen och dressyren. Elina är väldigt rar i stallet och uppskattar alltid ett besök i boxen.
 
 
 
Every Day´s Chip (Chippen)

 

Valack född 2008

e. Clinton (160 hopp) - Grannus (150 hopp)

 

Stambok: Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN)

 

Chippen flyttade till oss våren 2014. Han är köpt av Annika Runsten och uppfödd av Maximilian Bissinger i Tyskland. Chippen är en omtyckt, snäll och väldigt lyhörd häst i både hoppningen och dressyren. Han är ofta med och tävlar med våra elever. Chippen är också väldigt snäll i stallet.

 
Fahrenheit SVG (Frasse)

 

Valack född 2010

e. Cardento (160 hopp) - Voltaire (160 hopp) - Burggraaf (160 hopp)

 

Stambok: Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN)

 

Frasse flyttade till oss våren 2023. Han är uppfödd av J.S. Ummels-Van Gils i Holland. Har tidigare tävlat 110 hoppning. Frasse är en väldigt omtyckt, pigg och positiv häst som är fin i både hoppningen och dressyren. 

Florimee (Flora)

 

Sto född 2010

e. Wynton (Grand Prix dressyr) - Florestan I - Cor de la Bryere (140 hopp)
 
Stambok: Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN)
 
Flora flyttade till oss hösten 2019.  Hon är uppfödd av JJM van de Broek i Holland. Har tidigare tävlat LA dressyr. Flora är ett känsligt och jättetrevligt sto som har mycket fina gångarter och hoppar trevligt. 
 
Good Feeling SWB

 

Valack född 2005

e. For Feeling (140 hopp) - Ahorn Z (160 hopp) - Cor de la Bryere (140 hopp)

Stambok: Swedish Warmblood (SWB)
 
Good Feeling flyttade till oss 2016. Han är köpt av uppfödaren Birgitta Österberg. Har tidigare tävlat 125 hoppning. Good Feeling är en vacker, välutbildad och trevlig häst som blivit ett fint tillskott på våra dressyrlektioner. Good Feeling är väldigt rar i stallet.

 

Good Feeling fick diplom med hoppbetygen 9-9 på 3-års testet och var reserv till unghäst VM som 5-åring.

 
Grappa de Kreisker

 

Sto född 2016

e. For Pleasure (160 hopp) - Corrado I (160 hopp) - Le Tot de Semilly (160 hopp)

 

Stambok: Studbook du Cheval de Selle Luxembourgeois (SCSL)

 

Grappa flyttade till oss vintern 2023. Hon är köpt av familjen Lindelöw och uppfödd av Stuteri de Kreisker i Frankrike. Har tidigare tävlat 125 hoppning. Grappa är en välutbildad, pigg och framåt häst som rids med lätta hjälper. Grappa är väldigt snäll i stallet.

 

 
Irish Mist (Mist)

 

Valack född 2013

e. Carrickcottage Star - Dunkerrin Grey Mist

 

Stambok: Irish Sport Horse

 

Mist flyttade till oss i maj 2018. Han är uppfödd av Thomas och Patricia Mcormack på Irland. Mist är en snäll och läraktig häst som är mycket trevlig i både hoppningen och dressyren. Mist är väldigt snäll i stallet.

 
Karl Johan SWB

 

Valack född 2006

e.Santino (Grand Prix dressyr) - Maraton (150 hopp)

 

Stambok: Swedish Warmblood (SWB)

 

Karl Johan flyttade till oss 2016. Han är köpt av uppfödaren Helena Eriksson. Har tidigare tävlat MSVB dressyr. Karl Johan är en välutbildad, snäll och väldigt trygg häst som kan mycket i dressyren. Karl Johan trivs bäst med att göras iordning på skötselplats.

 
Jocarde (Jocke)

Valack född 2014

e. Dallas VDL (160 hopp) - Zeus

 

Stambok: KWPN

 

Jocke flyttade till oss i februari 2024.

 
Kurt Cobain (Kurt)

 

Valack född 2014

e. Kannan (160 hopp) - Querlybet Hero (160 hopp) 

 

Stambok: Danish Warmblood (DWB)

 

Kurt flyttade till oss i februari 2023. Har tidigare tävlat 130 hoppning. Kurt är en väldigt omtyckt, välutbildad och snäll häst. Kurt är väldigt rar i stallet och uppskattar alltid ett besök i boxen.

 

 
Last Point SWB (Lasse)

 

Valack född 2013

e. Lucky Point (140 hopp) - Cortez (130 hopp)

 

Stambok: Swedish Warmblood (SWB)


Lasse flyttade till oss våren 2020. Han är köpt av uppfödaren Karin Diesner. Har tidigare tävlat 110 hoppning. Lasse är en fantastiskt snäll och trevlig häst i både hoppningen och dressyren. Lasse är snäll att sköta om i stallet. 
Plaisir du Roc SWB (Roc)

 

Valack född 2006

e. For Feeling (140 hopp) - Beach Boy

 

Stambok: Swedish Warmblood (SWB)

 

Roc flyttade till oss hösten 2021. Han är köpt av familjen Lovén och uppfödd av Christian Poucette. Har tidigare tävlat 140 hoppning. Roc är en mycket omtyckt och välutbildad häst i både hoppningen och dressyren. Roc är väldigt snäll i stallet. 

 
Quarl Louis SWB (Calle)


Valack född 2005

e. Qalle (145 hopp) - Landlord

 

Stambok: Swedish Warmblood (SWB)

 

Calle flyttade till oss våren 2011. Han är köpt av uppfödaren Birgitta och Frida Norinder. Calle är en mycket trevlig och omtyckt lektionshäst. Han är välutbildad i både hoppningen och dressyren. I stallet är han oerhört snäll och uppskattar alltid ett besök i boxen. 

 

Calle fick diplom med hoppbetygen 9-8 på 3-års testet. Calle var nominerad till priset Årets Ridskolehäst 2021 och var en av tre ridskolehästar i landet att ta sig vidare till priset under Ryttargalan på Grand Hotel i Stockholm. 

Vognbjergs Touché (Touché)
 
Valack född 2008
 
Stambok: Danish Warmblood (DWB)

 

Touché flyttade till oss 2016. Han är uppfödd av familjen Vognbjerg i Danmark. Har tidigare tävlat 120 hoppning. Touché är en väldigt snäll och trygg häst som föredrar hoppningen. Han är ofta med och tävlar med våra elever. Touché trivs bäst med att göras iordning på skötselplats.

 

 
Winston
 

Valack född 2003

e. Casco (160 hopp) - Wolfgang

 

Stambok: Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN)

 

Winston flyttade till oss 2013. Han är uppfödd av NH Steenbergen i Holland. Winston är en väldigt snäll, lite mindre storlek på häst som gillar att hoppa. Han är ofta med och tävlar med våra elever. Winston har lite integritet i boxen men är väldigt snäll när man lärt känna honom. 

HÄSTAR VI MINNS
 
Doris Day SWB (Doris)

 

Sto född 2005

e. Lempreur de Thurin - u. Miss Blanche (150 hopp)

 

Stambok: Swedish Warmblood (SWB)

 

Doris flyttade till oss 2014. Uppfödd av Agnetha Lindelöw och har tidigare tävlat 130 hoppning. Doris var en oerhört snäll, välutbildad och trygg läromästare i såväl hoppningen som dressyren. Hon tävlade ofta i olika sammanhang med våra elever.


Tyvärr fick vår älskade Doris somna in januari 2024.

 
Mackintosh the Second (Mac)
Valack född 2004
e. Seamanship - Colwyn
 

Mac flyttade till oss 2016. Han är 75 % fullblod och hade tävlat i hoppning på Irland. Han är av en lättare modell, väldigt klok och snäll i alla lägen. 

 

Vår finaste Mac pensionerades sommaren 2023.

 
Imanoboy van Dyckershof (Manne)

 

Valack född 2008

e. Carabas (140 hopp) - Gratulant

 

Manne flyttade till oss hösten 2018. Han var en mycket omtyckt, snäll och trevlig häst i både hoppningen och dressyren.

 

Tyvärr fick vår fina Manne somna in hösten 2022.

Kentaurs (Kenta)

 

Valack född 2008

e. Krigers - Pedro 

 

Kentaurs flyttade till oss 2012. Uppfödd av Sintija Orlova i Lettland. Kenta var en oerhört snäll och trevlig häst med stor ridbarhet i såväl hoppningen som dressyren. 

 

Tyvärr fick vår fina Kenta somna in hösten 2022.

Andoretta

 

Sto född 2005

e. Indorado (160 hopp) - Beaujolais

 

Andoretta flyttade till oss 2013. Uppfödd av Stuteri de Peelsprong BV i Belgien och har tidigare tävlat 120 hoppning. Andoretta är en snäll och välutbildad häst med hög ridbarhet i både hoppningen och dressyren.

 

Vår fina Andoretta pensionerades från ridskolan och flyttade till Ann-Marie i Stockholm våren 2022.

Universe (Uno)

 

Valack född 2001

e. Jimtown (135 hopp) - Orthos

 

Uno flyttade till oss 2014. Uppfödd av Ruitenberg-Van der Veen i Holland och har tidigare tävlat 150 hoppning. Hos oss läromästare och har hjälpt många att göra hoppdebut. Uno var en oerhört snäll och välutbildad häst med väldigt trevligt temperament. 

 

Tyvärr fick vår fina Uno somna in hösten 2021.

Alert SWB

 

Valack född 2006

e. For Feeling (140 hopp) - Jumper  

 

Alert flyttade till oss 2013. Han köptes av uppfödaren Bertil Andersson. Alert var en oerhört välutbildad, energisk häst med trevliga gångarter och fint språng. 

 

Tyvärr fick vår fina Alert somna in hösten 2020.

Chimay

Valack född 2004

e. Chasseur - Argentan

 

Chimay flyttade till oss 2012. Han hade då tävlat 140 hoppning med Jens Fredricson. Hos oss professor i hoppningen, alltid snäll och trygg. 

 
Våra Samarbetspartners