SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Fältrittklubb
HFRK är en av Sveriges mest populära tävlingsarrangörer. 

En förutsättning för att kunna arrangera dessa tävlingar är att det finns funktionärer som arbetar med allt det praktiska. Eftersom vi oftast har väldigt många startande i klasserna, blir dagarna långa. Därför behövs det fler funktionärer som är villiga hjälpa till vid tävlingar.

Vilka funktionärer behövs?

Det finns massor av olika uppgifter vid en tävling, det behövs personal på banan, vid framhoppningen, ringmasters samt olika uppgifter i sekretariat och domartorn samt sjukvårdskunniga. Dessutom behövs det personal vid funktionärsservering, parkering och uppstallning.


Ett annat viktigt arbete där det behövs många som hjälper till är vid banbyggnaden. Det sker oftast kvällen före en tävling, samt flera gånger under tävlingsdagarna. Städning behövs också – så vår fina anläggning kommer till sin rätt.


Alla behövs vid våra tävlingar! Tävlingsryttare, privatryttare och ridskoleryttare är alla lika önskvärda och välkomna att vara med. De som varit med som funktionär tycker det är både roligt och lärorikt. Dessutom lär man känna väldigt många nya människor i klubben!

 
Våra Samarbetspartners