SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Helsingborgs Fältrittklubb
2022-01-21 20:25
 
2022-01-21 20:00
 
2022-01-12 10:28

1 maj nytt datum för Patrik Kittel i Helsingborg

 

 

Succéturnén Patrik Kittel Dressage Tour fortsätter att sälja fulla hus. De nya restriktionerna som börjar gälla den 12 januari gör dessvärre att alla besökare som köpt biljett i Helsingborg inte får plats.

 

Patrik Kittel har därför kollat sin tävlingskalender och tillsammans med klubben och ryttarna hittat ett nytt datum i vår, sön den 1 maj. Tid och plats för evenemanget är de samma som tidigare. Alla biljettköpare behåller sina platser och köpta biljetterna gäller, både platsbiljetter och fikapåsar, med samma förutsättningar.

 

” Det känns viktigt att alla som vill och köpt biljett får komma till Patrik Kittel Dressage Tour i Helsingborg. Jag ser otroligt mycket fram emot att möta alla igen och förhoppningsvis helt utan några restriktioner. Ta hand om er så ses vi i maj ”, säger Patrik Kittel

 

Ekipagen som rider den 1 maj på trivsamma Helsingborgs Fältrittklubb är Sofie Lexner på Kingston, Ebba von Essen på Dora, Mia von Essen på Tjørnelys Torino, Klara Svanberg på Bon Geste och avslutningsvis Patrik Kittel på Invoice. Konferencier är uppskattade Johanna Due-Boje som kommer att hålla i mikrofonen och ställa frågor från publiken. Evenemanget pågår kl. 14.00-17.00 med insläpp från 13.00.

 

 

 

Varmt välkomna 1 maj!

 

Patrik Kittel Dressage Tour

 

Hoppträning Svante Johansson
2020-10-02 10:20

Träna hoppning för Svante Johansson A-tränare.

Anmälan till v,42 onsdag em/kväll är öppen och stänger på tisdag 6/10. Anmäl dig i TDB under arrangemang. Öppen träning för alla föreningar, vid frågor kontakta johanna@hfrk.nu

Välkomna till Ridsportens Hus!

Killar som rider !
2020-09-30 15:35
HFRK presenterar ny medlem Viggo Jarl 8-år, tävlar LD/LC hoppning med sin ponny Crosshue Blue Eyes och tränar för Philip Svitzer!
Stort Tack!!
2020-09-23 13:07

Hej alla medlemmar!!
STORT tack till alla som varit funktionärer under helgens tävlingar!

Hoppas ni tyckte det varit lika roligt som vi att vara med på denna fantastiska tävling med så många fina ekipage.

För er som inte hade möjlighet att vara med; det kommer flera tävlingar ☺ Ni har gjort ett fantastiskt jobb och utan er vore det inte möjligt att ha tävlingar.

Vi vill även passa på att säga grattis till de funktionärer som tilldelades ett fint funktionärspris denna tävlingshelg.
Bea Norling
Julia Fredholm
Alexandra Winck
Olivia Persson
Erik Yllfors
Petra Ludvigsson
Tuva Persson
Emelie Åkberg
Matilda Nordström
Ki Norling
Jens Sörensen
Lina Lannefors
Naima Nordquist

Hälsningar från Tävlingskommittén , Styrelsen.

 
Våra Samarbetspartners